Den Bosch

Wekelijkse Biodanza in Den Bosch

De wekelijkse groep is een bijeenkomst die speciaal gericht is op het ontwikkelen van authentieke menselijke ontmoetingen.

De doelstelling van Biodanza is gelegen in het verhogen van de kwaliteit van het leven.

Het is samengesteld uit een reeks van oefeningen en muziek, aan de hand van het theoretisch model van Biodanza, met als doel het niveau van de gezondheid te vergroten, de communicatie te ontwikkelen en de creativiteit te stimuleren.
Elke deelnemer wordt uitgenodigd om zijn eigen vitale antwoorden te ontdekken en zijn manier van expressie en actie uit te voeren.
Biodanza is een uitnodiging tot de vreugde van het leven, het plezier van dans en beweging en te leren hoe samen te leven.

De muziek, de bewegingen, het contact met de ander stimuleert onze persoonlijkheid en vervult ons leven op een prettige manier, doet passie herleven geeft het leven een diepere dimensie.

We adviseren mensen die met Biodanza starten 3 keer mee te dansen om daarna te kunnen beslissen of ze voor een langere periode van minstens een jaar het proces aan gaan. Deze verbinding is bedoeld om elkaar de geborgenheid te kunnen geven, langzaamaan op te bouwen en te integreren zowel motorisch als affectief met onszelf, de ander en de groep.

Door harmonische beweging in afstemming met elkaar open je de mogelijkheid om je te verbinden met jezelf de ander en de groep in wederzijds vertrouwen.

Het concept in Biodanza gaat niet uit van problemen, maar van het gezonde aspect. We hebben te maken met het versterken van de gezonde aspecten en het toegankelijk maken van ons potentieel door middel van muziek, beweging en ontmoetingen.

Kennismaken met Biodanza:

De volgende mogelijkheid, om in te stromen is dinsdagavond vanaf 11 september 2018.

Tijd: Dinsdagavond welkom inloop vanaf 19.30u start: 19.50 tot 22.00u.

Locatie: Brede Bosche school Zuid, Jac. van Looystraat 5  5216 SB Den Bosch.

Investering:

De eerste 3 kennismakingsavonden zijn voor een gezamenlijke prijs van 36 Euro.
16 euro per avond daarna of

135 euro voor 10 keer (geldig 12 weken) of

480 euro per jaar te betalen door maandelijks automatische overschrijving van 40 euro.
Studenten van de Biodanza opleiding Eindhoven: 13,50 euro.

Bankrekening:
IBAN: NL61 ABNA 0471 4790 20 t.n.v. Diana Zijlmans
BIC: ABNANL2A

Graag van tevoren aanmelden: stuur een e-mail naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel:

mobiel: 0031 (0)6 -11468466

Tel : 0031-(0)499-421344