De wekelijkse Biodanza groep

 

De wekelijkse groep is de basis van het systeem Biodanza dus het belangrijkste proces als je langdurige werking van integratie wil ontwikkelen.
De doelstelling van Biodanza is gelegen in het verhogen van de kwaliteit van het leven. Door middel van de wekelijkse les kan men een evolutionair groeiproces volgen.

De muziek, de bewegingen, het contact met de ander stimuleert onze persoonlijkheid en vervult ons leven op een prettige manier, doet passie herleven geeft het leven een diepere dimensie.

Als de groep al langer met elkaar danst wordt deze groep gesloten en gaat 1 keer per jaar open voor nieuwe deelnemers. We adviseren mensen die met Biodanza starten 3 keer mee te dansen om daarna te kunnen beslissen of ze voor een langere periode van minstens een jaar het proces aangaan. Deze verbinding is bedoeld om elkaar de geborgenheid te kunnen geven, langzaamaan op te bouwen en te integreren zowel motorisch als affectief met onszelf, de ander en de groep.

Door harmonische beweging in afstemming met elkaar open je de mogelijkheid om je te verbinden met de ander en de groep in wederzijds vertrouwen.

Het concept in Biodanza gaat niet uit van problemen, maar van het gezonde aspect. We hebben te maken met het versterken van de gezonde aspecten en het toegankelijk maken van ons potentieel door middel van muziek, beweging en ontmoetingen.

De innerlijke schoonheid en privacy van de Biodanzales wordt bewaard, zodat het een authentieke ceremonie van innerlijke transformatie kan worden, waarin werkelijke ontmoetingen kunnen plaatsvinden.

De wekelijkse Biodanza heeft twee niveaus, van inwijding en van verdieping en worteling van belevingen, met een totale duur van 2 tot 3 jaar.

Biodanza in Den Bosch

Biodanza in Eindhoven woensdag

Biodanza in Eindhoven maandag